The_Great_VfB
bite niecht närven Dancke
Ερωτικά Μαθηματικά
Έξυπνος άνδρας + έξυπνη γυναίκα = ειδύλλιο
Έξυπνος άνδρας + χαζή γυναίκα = γιορτή
Χαζός άνδρας + έξυπνη γυναίκα = γάμος
Χαζός άνδρας + χαζή γυναίκα = εγκυμοσύνη.
Επαγγελματικά Μαθηματικά
Έξυπνο αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = κέρδη
Έξυπνο αφεντικό + χαζός υπάλληλος = παραγωγή
Χαζό αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προαγωγή
Χαζό αφεντικό + χαζός υπάλληλος = υπερωρίες
Ψώνια και αριθμητική
Ένας άνδρας μπορεί να πληρώσει ίσως και 20 ευρώ για κάτι αξίας 10 ευρώ που του χρειάζεται.
Μια γυναίκα μπορεί να πληρώσει μέχρι το πολύ 10 ευρώ για κάτι αξίας 20 ευρώ που δεν της χρειάζεται.
Γενικές εξισώσεις και στατιστική
Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον μέχρι να βρει σύζυγο.
Ένας άνδρας δεν ανησυχεί για το μέλλον μέχρι που βρίσκει σύζυγο.
Ένας πετυχημένος άνδρας είναι κάποιος που κερδίζει περισσότερα χρήματα από όσα ξοδεύει η γυναίκα του.
Μια πετυχημένη γυναίκα είναι κάποια που έχει βρει έναν τέτοιο άνδρα.
Ευτυχία
Για να ευτυχίσει κάποια δίπλα σε έναν άνδρα, πρέπει να τον καταλαβαίνει πολύ και να τον αγαπάει λίγο.
Για να ευτυχίσει κάποιος δίπλα σε μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάει πολύ και να μην προσπαθήσει καν να την καταλάβει…
Μακροβιότητα
Οι παντρεμένοι ζουν περισσότερο από τους ελεύθερους, αλλά συνήθως θέλουν να ζήσουν λιγότερο από τους ελεύθερους…
Προσδοκίες
Μια γυναίκα παντρεύεται έναν άνδρα ευελπιστώντας ότι θα αλλάξει, αλλά αυτός δεν αλλάζει.
Ένας άνδρας παντρεύεται μια γυναίκα ευελπιστώντας ότι δεν θα αλλάξει , αλλά αυτή αλλάζει…
Πώς να αποτρέψετε αυτούς που σας παρακινούν να παντρευτείτε.
Κάποιες θείες μου συνήθιζαν σε κάθε γάμου να μου χτυπούν την πλάτη χαμογελώντας και ψιθυρίζοντάς μου « άντε είσαι ο επόμενος». Σταμάτησαν όταν άρχισα να τους κάνω το ίδιο στις κηδείες…:
Μια γυναίκα έχει πάντα την τελευταία λέξη σε μια συζήτηση. Αν κάποιος πει κατόπιν μια λέξη, τότε αρχίζει καινούργια συζήτηση…
Falls jemand Lust zum übersetzen hat.....
cheers
Έξυπνος άνδρας + έξυπνη γυναίκα = ειδύλλιο
Έξυπνος άνδρας + χαζή γυναίκα = γιορτή
Χαζός άνδρας + έξυπνη γυναίκα = γάμος
Χαζός άνδρας + χαζή γυναίκα = εγκυμοσύνη.
Επαγγελματικά Μαθηματικά
Έξυπνο αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = κέρδη
Έξυπνο αφεντικό + χαζός υπάλληλος = παραγωγή
Χαζό αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προαγωγή
Χαζό αφεντικό + χαζός υπάλληλος = υπερωρίες
Ψώνια και αριθμητική
Ένας άνδρας μπορεί να πληρώσει ίσως και 20 ευρώ για κάτι αξίας 10 ευρώ που του χρειάζεται.
Μια γυναίκα μπορεί να πληρώσει μέχρι το πολύ 10 ευρώ για κάτι αξίας 20 ευρώ που δεν της χρειάζεται.
Γενικές εξισώσεις και στατιστική
Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον μέχρι να βρει σύζυγο.
Ένας άνδρας δεν ανησυχεί για το μέλλον μέχρι που βρίσκει σύζυγο.
Ένας πετυχημένος άνδρας είναι κάποιος που κερδίζει περισσότερα χρήματα από όσα ξοδεύει η γυναίκα του.
Μια πετυχημένη γυναίκα είναι κάποια που έχει βρει έναν τέτοιο άνδρα.
Ευτυχία
Για να ευτυχίσει κάποια δίπλα σε έναν άνδρα, πρέπει να τον καταλαβαίνει πολύ και να τον αγαπάει λίγο.
Για να ευτυχίσει κάποιος δίπλα σε μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάει πολύ και να μην προσπαθήσει καν να την καταλάβει…
Μακροβιότητα
Οι παντρεμένοι ζουν περισσότερο από τους ελεύθερους, αλλά συνήθως θέλουν να ζήσουν λιγότερο από τους ελεύθερους…
Προσδοκίες
Μια γυναίκα παντρεύεται έναν άνδρα ευελπιστώντας ότι θα αλλάξει, αλλά αυτός δεν αλλάζει.
Ένας άνδρας παντρεύεται μια γυναίκα ευελπιστώντας ότι δεν θα αλλάξει , αλλά αυτή αλλάζει…
Πώς να αποτρέψετε αυτούς που σας παρακινούν να παντρευτείτε.
Κάποιες θείες μου συνήθιζαν σε κάθε γάμου να μου χτυπούν την πλάτη χαμογελώντας και ψιθυρίζοντάς μου « άντε είσαι ο επόμενος». Σταμάτησαν όταν άρχισα να τους κάνω το ίδιο στις κηδείες…:
Μια γυναίκα έχει πάντα την τελευταία λέξη σε μια συζήτηση. Αν κάποιος πει κατόπιν μια λέξη, τότε αρχίζει καινούργια συζήτηση…
Falls jemand Lust zum übersetzen hat.....

cheers